dimecres, 18 de gener del 2012

2. Coses que us poden ser útils per la xarxa

De vegades, ens costa trobar imatges lliures sobre la Gimnàstica Rítmica a la xarxa ja que pot resultar díficil trobar-ne sense drets d'autor, en aquesta pàgina podreu trobar imatges espectaculars com aquesta o aquesta. En aquesta altra pàgina web t'explica com et pots descargar imatges lliures i t'ensenya alguns llocs que ofereixen bancs d’imatges que els seus autors han posat a l’abast de tothom sense condiciar-ne l’ús, o bé imatges que es troben ja en domini públic; també hi ha llocs que pot ser d’interès per als que necessitin trobar imatges.
A la Viquipèdia  hi podràs trobar molta informació sobre aquest esport, els aparells, el sistema de puntuació, les penalitzacions, l'història, com és a Espanya, etc. 
Si t'interessa saber com és la Rítmica a diferents llocs del món, aquí pots trobar enllaços interessants sobre gimnastes que competeixen tant nacional com internacionalment com aquest. I, si us pica la curiositat per saber com competeixen les gimnàstes als Jocs Olímpics i com van ser els JJ.OO a Espanya, cliqueu.


1 comentari:

  1. Em sembla molt entretingut el tema que has triat, i es nota que t'agrada!! Ja aniré seguint el teu bloc, així que continua publicant articles tant interessants com aquest!

    ResponElimina